Menü Bezárás

JEGYEK

Ha szereted a jó zenét, és bele akarsz kóstolni a Világba, ha pihenni és feltöltődni vágysz, fel akarsz fedezni új hangokat, ha jó társaságban egyszerűen csak jól akarod érezni magad, gyönyörű környezetben, a Balaton partján…


Hetijegyek 14 990 Ft-ért, napijegyek 3 000 Ft-ért elővételben kaphatók a TIXÁn.

Jegyek a fesztivál kezdetétől a helyszínen is kaphatók, azonos áron.

12. évüket nem betöltött gyerekeknek a belépés ingyenes.

A napi nézőszám korlátozott, maximum 400 fő. Ezen felül további látogatókat nem tudunk beengedni.

Az elővételes jeggyel érkezők két ponton tudják a jegyeket karszalagra váltani: a Szabadság utcai bejáratnál, valamint a Gábor Áron utcai Babel Camp recepción, minden nap 17 órától.

A Babel Camp teljes területén kizárólag érvényes heti- vagy napi karszalaggal lehet tartózkodni. (A napi karszalag másnap hajnali 4 óráig érvényes).

A Babel Camp területén kizárólag az ott szállást foglalóknak biztosítunk szálláshelyet. Sátrazás, vadkempingezés, lakóautózás – a hetijeggyel rendelkezőknek is – szigorúan tilos!

A fesztiválon a közönség csak a számára kijelölt helyeken tartózkodhat. A fellépők és a szervezőség számára fenntartott épületekbe belépni érvényes jegy birtokában sem szabad.

A fesztivál területére nem tudtok autóval behajtani. Parkolni a kijelölt parkolóhelyen lehet (lásd: Infó menüpont). A parkolóban őrzést nem biztosítunk.