Menü Bezárás

INFÓK

Ha szereted a jó zenét, és bele akarsz kóstolni a Világba, ha pihenni és feltöltődni vágysz, fel akarsz fedezni új hangokat, ha jó társaságban egyszerűen csak jól akarod érezni magad, gyönyörű környezetben, a Balaton partján…


1-es bejárat: A sorompó után jobbra lévő Recepción lehet az online megváltott napi- és hetijegyeket karszalagra cserélni, illetve napi és heti karszalagot venni. (Csak készpénzes fizetés lehetséges.)

2-es bejárat: Itt is lehet napi karszalagot venni. (Csak készpénzes fizetés lehetséges.)

3-as bejárat: Babel Sound Parkoló, kizárólag érvényes fesztiváljeggyel rendelkezőknek.

A Fesztivál területére való belépéssel a Látogató elismeri, hogy a Házirend szabályait elolvasta és rá vonatkozónak elfogadja.

BELÉPÉS, JEGY:

A Fesztivál területén a látogatók kizárólag érvényes heti- vagy napi karszalagot viselve tartózkodhatnak. A karszalagot a csuklón, jól látható módon kell viselni. Megrongálódott karszalagot nem áll módunkban cserélni. Biztonsági őreinknek jogában áll bárkit a karszalagja felmutatására felszólítani, annak épségét megvizsgálni. Karszalag hiányában, illetve megrongálódott karszalag esetén a látogatónak el kell hagynia a fesztivál területét.

A napi karszalag minden nap kapunyitástól zárásig, azaz 17 órától másnap hajnali 4 óráig érvényes.

12. évüket nem betöltött gyerekeknek a belépés ingyenes.

A napi nézőszám korlátozott: maximum 400 fő. Ezen felül további látogatókat nem tudunk beengedni.

Látogatóknak a „fellépők és személyzet” felirattal jelölt épületekbe és helyiségekbe belépni érvényes jegy birtokában sem szabad.

SZÁLLÁS:

A Babel Camp területén kizárólag az ott szállást foglalóknak biztosítunk szálláshelyet. Sátrazás, vadkempingezés, lakóautózás, nomád jellegű éjszakázás – a napi- vagy hetijeggyel rendelkezőknek is – a Fesztivál teljes területén szigorúan tilos!

HANG ÉS KÉPFELVÉTEL:

A Látogató́ tudomásul veszi, hogy a Fesztiválról a Rendező engedélyével rendelkezők hang- és képfelvételt készíthetnek. Ennek megfelelően a Látogató́ a Fesztiválon történő̋ részvétellel kifejezetten hozzájárul arcának, megjelenésének, megnyilvánulásainak rögzítéséhez és közléséhez (térben, időben, és felhasználási módban korlátlan, átruházható́, és kizárólagos felhasználási jogosultsággal). A szervezők korlátozás nélkül jogosultak a megjelenítés hasznosítására, felhasználására (különösen a Fesztivál népszerűsítésére), többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére és forgalmazására, anélkül, hogy a Látogató́ részére ezért bármilyen módon ellenszolgáltatást kellene nyújtaniuk.

PARKOLÁS:

A Fesztivál a saját területén kijelölt parkolóhelyet biztosít, mely a Szabadság utca-Gesztenye utca sarkán lévő bejáraton keresztül közelíthető meg, kizárólag az érvényes jeggyel rendelkező Látogatók számára. A parkoló befogadóképessége korlátozott! A parkoló nem őrzött, az autókért felelősséget nem vállalunk. Tilos a parkolás: a Fesztivál egyéb belső területein (a sorompókon belül), valamint a Gábor Áron utcában a sorompók közötti szakaszon és az Apartmanok előtti részen (kivéve az ott lakóknak). Balatonbogláron a közterületi parkolók ingyenesen igénybe vehetők.

ELSŐSEGÉLY:

A Fesztivál területén egészségügyi probléma esetén a +36 30 420 3025 számot (Farkas Anita) kell hívni. Kollégánk riasztani fogja a helyszínen tartózkodó gyalogmentős ügyeletet. Életveszély esetén a mentők 112-es száma hívandó.

ALKOHOL:

A Fesztivál területére alkoholos italt behozni tilos, kizárólag a fesztiválpultoknál kapható alkoholos italok fogyaszthatók.

MAGATARTÁS:

A Látogató́ a Fesztivál területen az általános normákat betartva köteles viselkedni a vonatkozó́ jogi előírásoknak, és a Házirendnek megfelelően. A Látogató́ köteles tartózkodni minden olyan megnyilvánulástól, közléstől, vagy cselekedettől, amely mások személyiségi jogait, életét, egészségét vagy testi épségét veszélyeztetheti vagy sértheti. A Látogató́ a Fesztivál területén fokozottan köteles a természeti értékek óvására, és köteles tartózkodni azok megkárosításától. A Rendezők azt kérik a Látogatóktól, hogy a kihelyezett szelektív szemétgyűjtőket használják a szemét elhelyezésére.

JÓ SZÓRAKOZÁST MINDEN RÉSZTVEVŐNEK ÉS LÁTOGATÓNAK!

A szervezők